Gondolatok a Telihold-ról és az ellentétekről

Egy kedves olvasótól kaptam az alábbi gondolatmenetet:

“A logika az, megfigyelhető szabadon bárkinek, hogy egy bizonyos univerzumállásban született ember, ill. egy bizonyos holdállásban, ebben a bizonyos állásban jön világra, amit nyilván érez, más állásban máshogyan érez, persze itt van még több ok is és hát talán a fogantatás a legfontosabb, de ezt most hagyjuk.

Namost aki éppen teliholdkor született, ami csak az újhold fordítottja, közte pedig van az összes többi hold/univerzum állás, az teliholdkor emlékezni fog, nem tisztám képekben, hanem a test szintjén érzésekben, érzetekben ugyanarra, amikor megszületett, hiszen ugyanabba az “állásba” van, ami ugyanaz a logika és megfigyelhető szintén, hogy reggel, reggeli cselekvéseinkre jobban emlékszünk, mint este, este az estire, nyáron a nyárira, télen a télire, de talán a legjobb az, ha emlékezni akarsz arra mit csináltál ittasan, ha szoktál alkoholt inni, akkor igyál megint és megint emlékszel, mert ugyanabba a tudatállapotba kerülsz.

Aki teliholdkor született, az sokkal jobban érzi magát újholdkor, mint teliholdkor, hiszen vonzódik a fordítottjához, vagyis a teliholdas az újholdhoz és ez a vonzódás az emberek egymás közötti kapcsolataiban is megfigyelhető nagyon egyszerűen, sőt egy idő után fel is ismerhető, hogy ki milyen holdállásban születhetett.

Teliholdas, az újholdas emberekhez vonzódik jobban, míg az újholdas fordítva és ennek aztán vannak megfigyelhető személyiségi jegyei is, de most egyelőre csak ennyit szerettem volna közölni veled.”

Nagyon érdekesnek tartom ezeket a gondolatokat. Próbálok ilyen szemmel nézni a világra és megtapasztalni, hogy tényleg működik-e!? Vajon az ellentétek tényleg vonzzák egymást?:) Várom a véleményeket és hozzászólásokat! 🙂

Telihold - Az ellentétek vonzzák egymást

This entry was posted in Telihold hatása and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.